Faculteit BIW > Jobbeurs

Jobbeurs

Woensdag 22 maart 2017 - van 10.00 uur tot 16.00 uur

LBK Zoals elk jaar studeren ook dit academiejaar heel wat studenten bio-ingenieur af. Dit impliceert voor de meeste van deze laatstejaarsstudenten dat ze in de bedrijfswereld gaan terechtkomen. Om hen al een voorsmaak te geven van de veelheid aan opportuniteiten alsook van de diversiteit van deze arbeidsmarkt, is de Jobbeurs de ideale gelegenheid.

Jong.VBI De Landbouwkring (LBK) organiseert, in samenwerking met Jong.VBI, de Jobbeurs, een ontmoetingsforum voor alle studenten, alumni en doctorandi van de faculteit bio-ingenieurswetenschappen (meer dan 1000) en hun toekomstige werkgevers.

Vooraleer ze zich op de arbeidsmarkt begeven, kunnen de studenten kennis maken met de tewerkstellingsmogelijkheden voor bio-ingenieurs. Bedrijven krijgen aan hun infostand de kans om zich voor te stellen aan onze studenten en zo de geschikte kandidaat voor hun vacature te vinden. Hieruit kan eventueel een sollicitatiegesprek volgen.

Deze Jobbeurs gaat dit jaar door op woensdag 22 maart 2017 in het Business Centre van Sportoase Philipssite (Philipssite 6, 3001 Leuven).

Bijkomende info voor bedrijven

Meer mogelijkheden om in contact te komen met onze studenten dienen zich aan onder de vorm van onze CV-boeken, bedrijfspresentaties en e-mailing. Anderzijds kan uw bedrijf ook meer naamsbekendheid verwerven onder de studenten door het plaatsen van een advertentie in onze publicaties, een logo of banner op onze website of u kan affiches/vlaggen op onze activiteiten plaatsen.

Ons contactdossier, waarin deze opties worden uitgelegd en waar u ook de prijzen vindt, kan aangevraagd worden door te mailen naar bedrijvenrelaties@landbouwkring.be.

Voor meer info omtrent de opleiding 'bio-ingenieurswetenschappen', verwijzen wij u graag naar de 'Brochures' van onze masteropleidingen. Informatie omtrent tewerkstellingsmogelijkheden van de bio-ingenieurs kan u vinden onder 'De bio-ingenieur aan het werk'.

Deelnemende bedrijven

Suggesties of opmerkingen?

Reacties altijd welkom op bedrijvenrelaties@landbouwkring.be